Στην βορειοανατολική πλευρά της Αμοργού, στον όρμο της Αιγιάλης, βρίσκεται το «Απέραντο γαλάζιο».

Το συγκρότημα της οικογένειας Γαβαλά αποτελείται από δύο κτίρια με συνολικά 9 δωμάτια/ξενώνες και προσανατολισμό προς τη θάλασσα, και σε απόσταση μόνο 300 μέτρων από αυτήν, κατέχει μια προνομιακή θέση από πλευράς θέας, με την μεγαλύτερη παραλία του νησιού στα πόδια του.

Η αναβάθμιση της φιλοξενίας ολοκληρώθηκε με την ανακαίνιση των δωματίων του πρώτου κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου, υπό την επίβλεψη του Γιώργη Λαμπαθάκη.

Με μια σύγχρονη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική ματιά που εναρμονίζεται με τις ήδη υπάρχουσες παροχές όπως του χώρου της πέργκολας/snack- bar και του ανοικτού Jacuzzi με την απαράμιλλη θέα στον κόλπο της Αιγιάλης και του ηλιοβασιλέματος.

Αίθριο

Στο ειδικά διαμορφωμένο αίθριο μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας γεύμα, τον ελληνικό καφέ, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες που έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα η Λίτσα Γαβαλά. Γευθείτε την παραδοσιακή ψημένη ρακί με αυθεντική παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για το καλωσόρισμα σας και όχι μόνο…

Μπορείτε να δοκιμάσετε σαλάτες με φρούτα και λαχανικά του κήπου μας όπως και χειροποίητα ζυμαρικά που μπορούμε να φτιάξουμε μόνο για σας.

Χαλαρώστε κάνοντας υδρομασάζ, στο υπαίθριο Jacuzzi/mini pool  6-8 ατόμων και ξαπλώστε στις αναπαυτικές σαιζ λονγκ κάνοντας ηλιοθεραπεία με ένα ποτήρι κρασί και ατενίζοντας τη μαγευτική θέα του ηλιοβασιλέματος.

Μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας την εμπειρία ενός χαλαρωτικού ή θεραπευτικού/ενεργειακού μασάζ συνδιάζοντας το με υγιεινό ρόφημα απομακρύνοντας άγχος και στρες μιας ολόκληρης χρονιάς, σε μια συλλογιστική που είναι πολύ «μακρυά» από τα απρόσωπα hotel-spa και σε ένα περιβάλλον που θα αγγίξει όλες τις αισθήσεις σας.